ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το ΚΙΑ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους πολίτες, μετανάστες και Έλληνες.

Το ΚΙΑ στηρίζεται παράλληλα από ένα εξωτερικό δίκτυο αλληλέγγυων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, ιατρικών εργαστηρίων και φαρμακείων.

Το ΚΙΑ είναι εγχείρημα αυτόνομο, στηρίζεται στην αλληλεγγύη των πολιτών και δεν έχει καμμιά οικονομική εξάρτηση από επίσημους φορείς.

Όλες οι αποφάσεις που αφορούν στη λειτουργία και στους στόχους του παίρνονται στην ανοιχτή γενική συνέλευση, στην οποία μπορούν να παρευρεθούν όλοι. --  Όλοι όσοι είναι ενάντια στις πολιτικές που εξαθλιώνουν τον άνθρωπο, ενάντια στο ρατσισμό και ενάντια στον εξουσιαστικό λόγο.

Πιστεύουμε στην δύναμη που έχει η αλληλεγγύη. Πιστεύουμε στη δύναμη της αυτονομίας και της αυτοοργάνωσης. Πιστεύουμε στη δυνατότητα που έχουμε στο να αλλάξουμε τα πράγματα ΜΑΖΙ. Σκοπός μας δεν είναι μονάχα η παροχή ιατρικής και φαρμακευτικής φροντίδας.

Σκοπός μας είναι να σταματήσει αυτή η πολιτική που αφήνει τους πολίτες χωρίς ιατρική φροντίδα.

Σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε με συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις τη νοσηλεία ανθρώπων που έχουν ανάγκη και δεν έχουν χρήματα.

Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα της υγείας για όλους.

Σκοπός μας είναι να συναντηθούμε για να σκεφτούμε ΜΑΖΙ τους τρόπους.

Έχουμε ανάγκη από αλληλέγγυους γιατρούς και νοσηλευτές .

Έχουμε ανάγκη από ένα κουτί φάρμακα το οποίο δεν χρησιμοποιείτε.

Έχουμε ανάγκη από αλληλέγγυους πολίτες.

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Αριθμός Λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς

Σύλλογος Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης

IBAN: GR89 0172 2720 0052 7205 9087 744

BIC: PIRBGRAA