Στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (ΚΙΑ) Θεσσαλονίκης (Αισώπου 24 - Βαρδάρης, 1ος όροφος) υπάρχουν γενικοί γιατροί - παθολόγοι, νευρολόγος, παιδίατρος, ορθοπεδικός & φυσικοθεραπεύτρια. Λειτουργεί επίσης φαρμακείο για χορήγηση φαρμάκων σε ασθενείς του ΚΙΑ με χρόνιες παθήσεις. 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για διαθέσιμα ραντεβού και να κλείσετε ραντεβού, τηλεφωνώντας στη γραμματεία του ΚΙΑ, από Δευτέρα έως Πέμπτη πρωί, 10:00-13:00 (τηλ. 2310520386).

Τους καλοκαιρινούς μήνες το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (KIA) Θεσσαλονίκης δε θα λειτουργεί από 15 Ιουλίου μέχρι 30 Αυγούστου 2024.

 ____________________________________________________________________________________

Οι προσερχόμενοι/ες στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (ΚΙΑ) Θεσσαλονίκης χρειάζεται:
* Να έχουν κλείσει ραντεβού επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη γραμματεία του ιατρείου (Δευτέρα έως Πέμπτη πρωί 10.00-13.00, τηλ. 2310520386)
* Να έχουν γράψει σε χαρτί τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται και να έχουν μαζί τους ό,τι άλλο θέλουν να δείξουν στον/στην γιατρό, όπως αποτελέσματα εξετάσεων κλπ. (βλ. εδώ κείμενο του ΚΙΑ Θεσσαλονίκης με χρήσιμες γνώσεις γύρω από το φάρμακο και τη φαρμακευτική αγωγή
* Να μην έρχονται στο προγραμματισμένο τους ραντεβού στο ιατρείο αν αισθάνονται συμπτώματα ίωσης (πυρετό, πονόλαιμο, βήχα, συνάχι κλπ.) και να ειδοποιούν τηλεφωνικά για να αναβάλλουν το ραντεβού.
* Να έρχονται ακριβώς στην καθορισμένη ώρα του ραντεβού, όχι νωρίτερα ή αργότερα (συστήνεται η χρήση μάσκας και η αναμονή στο χώρο του ιατρείου κρατώντας ασφαλείς αποστάσεις)
* Να τηλεφωνούν έγκαιρα το ιατρείο (τηλ. 2310520386) για να ενημερώσουν σε περίπτωση που δεν μπορούν να προσέλθουν στο προγραμματισμένο τους ραντεβού

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (ΚΙΑ) Θεσσαλονίκης
Αισώπου 24 (Βαρδάρης) - 1ος όροφος 
Τηλ. 2310520386

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

Instagram

Χ (Twitter)