‘’Πίσω από τις κλειστές πόρτες’’ - ''θέατρο Όρα'', Πε-Κυ 9μ.μ., 2310232799

Το πρωτότυπο έργο των Αχιλλέα Ψαλτόπουλου και Νατάσας Κοντελετζίδου «Πίσω από τις Κλειστές Πόρτες», ανεβαίνει στο «Θέατρο ΌΡΑ», Αντωνίου Καμάρα 3, τηλ.2310 232799, σε Σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, από Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Ένας διάσημος σκηνοθέτης του κινηματογράφου, διοργανώνει, στο Παρίσι, ένα διήμερο οντισιόν για νέες κοπέλες, ψάχνοντας να βρει την πρωταγωνίστρια για την νέα του ταινία. Ο ίδιος, όμως, βρίσκεται σε προσωπική και δημιουργική κρίση. Μέσα από αυτή την διαδικασία και απρόσμενα, θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και με καλά απωθημένα μυστικά, που τον στοιχειώνουν. Το τέλος απρόβλεπτο κι ανατρεπτικό. Με το έργο δίνεται η δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν εκ των έσω τον κόσμο του θεάματος και τους μηχανισμούς του, άλλοτε με ευτράπελο τρόπο και άλλοτε με δραματικό.

Η παράσταση του Θεάτρου Αναζήτηση Θεσσαλονίκης της Θεατρικής Έρευνας «Πίσω από τις Κλειστές Πόρτες», θα παίζεται στο «Θέατρο ΌΡΑ», κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9 μ.μ. και το εισιτήριο είναι 12 ευρώ το κανονικό, 8 ευρώ το φοιτητικό και μαθητικό και 5 ευρώ οι ατέλειες και οι άνεργοι. Θα δοθούν αποκλειστικά και μόνον 12 παραστάσεις.

Το έργο ανεβαίνει σε Σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, Κοστούμια – Μακιγιάζ Χριστίνας Καραγρηγορίου, Φωτισμούς Γιάννη Μπενεβά, Γραφιστικά Ελίζας Ζαρίφη, trebanal και με Βοηθό Σκηνοθέτη την Νατάσα Κοντελετζίδου. Παίζουν δε, οι ηθοποιοί Δήμητρα Αντωνιάδου, Χριστίνα Γεωργίου, Χριστίνα Καραγρηγορίου, Στράτος Μούρκος, Μαρία Μπουνάτσου και Αχιλλέας Ψαλτόπουλος.